24. července 2014

Maybelline Love lips vs. Dermacol Baby lips

Určitě jste na článek tohoto téma narazili už i na jiném blogu. Budu se snažit přispět něčím originálním, aby vás čtení nenudilo. Nesmím zapomenout vás seznámit s mým novým způsobem psaní. Snažím se přijít na něco přehlednějšího. Zároveň netvrdím, že je to naprostá originální novinka, tedy je, pro mě :-). + znamená klady výrobku, - zápory výrobku, ... mé zhodnocení. Na konci nesmí chybět ani známka, udělená produktu. Vezmu to jako ve škole 1-5 (výborný, chvalitebný...).
Na začátek musím podotknout, že tyto produkty mají skoro stejný název i balení, ale po stránce obsahu, jsou dle mého názoru naprosto odlišné.




Vlevo Maybelline, vpravo Dermacol

Dermacol Love lips

+ dobrá pigmentace
+ vydrží na rtech celkem dlouho
+ srdcovým tvarem se pěkně vykreslují rty
+ lze použít i jako tvářenka
- nehydratuje ( vlastně nedělá nic jako balzám na rty)
- zvýrazní šupinky a jakékoli nerovnosti rtů
- srdcovitým výkrojem je ho míň než Baby lips
- kopírování Maybelline ( mohli udělat alespoň o něco jiný design balení a vymyslet si svůj originální název)
... Tento výrobek bych spíš zařadila do rtěnek. Zklamal mě, protože vůbec nepomáhá mým rtům. Jedině zvýrazní nedokonalosti. Pro lidi, kteří mají krásné a hebké rty doporučuji. Já ho musím holt používat s podkladovým balzámem. Opravdu hezký a praktický mi přijde detail srdcového vykrojení. Nicméně ubírá se tím na obsahu.

jako hydratační tónovací balzám ho musím ohodnotit za 5 (nedostatečný), avšak pokud zapomeneme na propagovaný účel, poslouží jako dobrá rtěnka nebo i náhrada krémové tvářenky

Maybelline Baby lips

+ hydratuje
+ první přípravek, který opravdu vyhladil rty ( balzámy Labello nebo Yves rocher to 100% nedokázali)
+ jemná barva- tak akorát
+ krásně voní 
+ větší množství než Love lips
+ rty vypadají šťavnatěji
- neprodává se v Čr :´(
- nelze použít jako růž, avšak to se od balzámu ani neočekává, takže to berte spíš jako porovnávací fakt
... Jsem absolutně nadšena. Opravdu jsem nečekala, že bude tak dobrý, i když se to všude psalo. Naprosto mi vyléčilo rty. Až se někdy dostanu do německé drogerie ( nebo i jiné mimo Čechy), toto je jediné, co si určitě chci koupit ještě v jiné barvě. Poslední dobou nepoužívám na rty nic jiného.

nemůžu hodnotit jinak, než za 1 (výborný)

Vaše Vittorie <3