6. července 2014

S.O.S. aneb tipy na léto

Vzduch voní, rozkvétá jedna barevná květina za druhou a vy sedíte na břehu moře. Avšak i tento krásný čas dokáže lecos překazit. Vezmeme si třeba komáry a jiný hmyz. Jejich štípnutí se navzdory všech repelentům stejně neubráníme. Moje rada zní: Traumel. Ano, postačí vám tato tuba masti. Tedy k věci:


1) Mast Traumel
Zakoupíte ji v lékárnách. Je určena k vnějšímu použití. Mně se nejvíce osvědčila na hojení štípnutí od komárů a jiného hmyzu. Dále lze použít i na popáleniny, odřeniny, modřiny....Vlastně vše, co potřebujete jemně ošetřit. Velké plus vydím v jejím multifunkčním využití, protože to na cestách oceňuji nejvíce. Opravdu funguje.


2) Papírové kapesníčky Kleenex balsam
Pro někoho naprosto nudná věc, pro mě mít dobré kapesníčky je důležité. Při výskytu letních rým jsou nepostradatelné. Nejměkčí co znám, navíc obsahují i balzám (což na první pohled nepoznáte), díky kterému nebudete mít rozedřený nos. Konkrétně tyto jsou bez parfemace. Prodávají se myslím i s mátovou? vůní. Já osobně oceňuji výrobky bez nepříjemných zápachů. Odebráním vůně se nedá nic zkazit.


3) Krém Mixa Baby na obličej a tělo
Pokud se snažíte ušetřit místo ve vaší kosmetické taštičce, tento krém je pro vás. Jak už název napovídá, postačí vám na celé tělo. Sice je primárně určen pro mimina, ale dospělí ho používat mohou samozřejmě také. Dokonce si myslím, že je lepší díky šetrnosti k dětské pokožce. Konzistenci bych označila jako hutnou, nicméně se rychle vsakuje do kůže.


Takže tímto vám radím, po čem se poohlédnout. Vše vřele doporučuji.
Vaše
Vittorie